A 2018 is legyen a veterán járművek éve!

osztvverseny


Valami attól lesz igazán jó és értékes, ha kiállja az idő próbáját. A 2018-as falinaptárjaink lapjain szereplő járművek ezt egytől-egyig elmondhatják magukról.

Bővebben...

Veterán-esték az Óbudai Egyetemen!

osztvverseny


A korábbi restaurátor-konferenciák folytatásaként, 5 héten keresztül elméleti és gyakorlati előadásokkal várják az érdeklődőket az Óbudai Egyetem.

Az előadások keddenként 17:30-tól kezdődnek.

Az első dátum: április 11.

Bővebben...

Magyar veterán motorokat a hűtőre!

osztvverseny


Csepel, Danuvia, Méray, Mátra? Mi bennük a közös? 
Az, hogy mától akár már a konyháját is díszíthetik.

Bővebben...

Maróti már az USA-ban is!

osztvverseny


Alig pár napja annak, hogy kaptunk egy érdeklődő levelet Jonathan-tól amiben a Magyar Motorkerékpárok és a Hungarian Motorcycle magyar és angol nyelven elérhető kiadványaink után érdeklődőtt.

Bővebben...

Nemzetközi Ikarus találkozó Tapolcán

Haris Nyílt nap 2014Nincs hétvége ígéretes programok nélkül. Ezen a hétvégén, Tapolcán várja látogatóit a Nemzetközi Ikarus találkozó.

Bővebben...

Jó élmények egyenesen Siófokról!

osztvverseny


Az elmúlt hétvégén csapatunk ellátogatott a tavaszi, siófoki veterán börzére. A találkozó minden évben jó hangulatban és baráti társaságban telik, így ezt sosem hagyhatjuk ki.

Bővebben...

100 éves de még mindig fitt!

osztvverseny


Tegnap ellátogatott hozzánk Kecskemétről, a Gáspár András Szakközépiskola és Szakiskola. A végzős és alsóbb évfolyamok tanulói megismerkedhettek a magyar motorkerékpár gyártás történelmével. Az előadás alatt láthatták a korabeli technikát, fejlesztéseket és kivitelezéseket.

Bővebben...

2016. Országos Szakmai Tanulmányi Verseny

osztvverseny


Újra Kecskeméten került megrendezésre az Országos Szakmai Tanulmányi Verseny, ahol a Maróti Könyvkereskedés Kft. is jelen volt, és díjazta a legjobb versenyzőket. A Kecskeméti Szakképzési Centrum az ünnepélyes eredményhirdetést és díjátadó ünnepséget a kecskeméti Három Gúnár rendezvényházban tartotta április 8-án.

Bővebben...

Kövessen bennünket

Válasszon nyelvet!

Ajándékozzon élményt

ajandekkartyafelnott

Lepje meg szeretteit egy ajándék belépővel a Maróti Motorkerékpár-gyűjtemény nyílt napjára. 

 

További információ

Tekintse meg videónkat

camera-symbol2