Nyílt nap

Nyílt nap

NYÍLT NAPOK 2021-BeN

Bizonytalan ideig zárva tartunk a COVID-19-re való tekintettel.

Jelentkezem a nyílt napra

Csoportok továbbra is előzetes egyeztetés alapján
az előre egyeztetett időpontban látogathatják a gyűjteményt.

  Mivel a magyar motorkerékpár-gyártás története még mindig sokak előtt ismeretlen, a feladatunknak érezzük, hogy a hosszú évek során gyűjteményünkbe került kincseket, a fáradtságos munka során felújított és restaurált magyar motorkerékpárokat a nagyközönség számára is hozzáférhetővé tegyük.
Sajnos az az álmunk nem valósulhatott meg, hogy múzeumként működve, állandó nyitvatartási idő mellett fogadjuk az érdeklődőket, de kéthavonta, egy alkalommal (szombat vagy vasárnap) sok szeretettel várjuk a látogatókat. Az egész délelőttöt felölelő program során nem csak a motorkerékpárokat nézhetik meg, de egy interaktív, technikatörténeti előadást is meghallgathatnak.
Kiállításunkon autentikus, korabeli tárgyak segítségével próbáljuk megteremteni azt a különleges atmoszférát, amiben ezek a járművek elkészültek, és bár a magyar motorkerékpároké a főszerep, igyekszünk az 1932-től 1976-ig tartó időszakot egy egészen új szempontból bemutatni.

Akár nosztalgiára vágyik, akár a kíváncsiság hajtja, érdemes részt vennie nyílt napunkon, mert nem csak a magyar motorkerékpárok történetét ismerheti meg, de felteheti a veteránozással kapcsolatos kérdéseit is!

Tudnivalók a nyílt napról

Tudnivalók a nyílt napról

  • Előzetes jelentkezés szükséges!
  • Jelentkezzen az info@marotikonyvker.hu e-mail címen
  • vagy a (06-1) 285-6608 telefonszámon
  • A gyűjtemény látogatása egy technikatörténeti előadás megtekintésével kezdődik, majd a tárlatvezetés során megtekinthetik a kiállított motorokat (ezért kérjük a látogatókat, hogy a kezdés időpontja előtt 10 perccel legyenek szívesek megérkezni)
  • belépődíj felnőttek részére:  3.000 Ft/fő
  • diákok és nyugdíjasok részére:  2.000 Ft/fő
  • Pontos címünk: 1205 Budapest, Nagykőrösi út 91. 

Vendégkönyv                                Sajtómegjelenések

 Nézze meg kedvcsináló videóinkat!