Magyar motorkerékpárok – technikatörténeti vándorkiállítás

Magyar motorkerékpárok – technikatörténeti vándorkiállítás

2005-ben a dr. Kováts MiklósMagyar motorkerékpárok technika története című könyvének megjelenése után merült fel bennünk először az az ötlet, hogy valamilyen módon közelebb kellene vinni a helyi közösségekhez a magyar motorkerékpárok gyártástörténetét, és lehetőséget biztosítani  a magyar motorkerékpárok büszke tulajdonosainak, hogy nagyobb helyi közösség számára bemutassák az eredeti állapotú, vagy az általuk felújított motorkerékpárokat.

Az elgondolást tettek követték és büszkén mondhatjuk el, hogy egy igazán szép és tartalmas kiállítási anyagot sikerült összeállítani. A kiállítás anyaga híven tükrözi a fent említett könyv tematikáját és az elmúlt évek tapasztalata bizonyította, hogy a vándorkiállítás osztatlan sikert aratott mindenütt, legyen az akár a Közlekedési Múzeum kiállítóterme, vagy egy kicsi falu, egyetlen iskolájának tornaterme.

Az elmúlt évek alatt számtalan hasznos tapasztalatot szereztünk a vándorkiállítások megszervezésében. Sok lelkes és lelkiismeretes  szervezővel találkoztunk, akik együtt dolgoztak velünk, hogy minden  rendezvény olyan színvonalú legyen, amire évek múlva is emlékeznek a látogatók. Egy ilyen kiállítás sikere nemcsak rajtunk múlik, hanem a rendezvény szervezőin, a motorkerékpárok tulajdonosain és persze a látogatókon is. Azért, hogy minél többen látogassák meg a kiállítást minden esetben biztosítunk nyomdai kivitelű, a kiállításra invitáló plakátokat és C5 méretű meghívókat is.

Ez a vándorkiállítás SYMA elemekre szerelt 50 darab, 700 X 1000 mm–es  színes tablóból és számos egyéb kiegészítő elemből áll. A tablókon a magyar motorkerékpár gyártás méltán híres múltját ismerhetjük meg a kezdetektől a gyártás befejezéséig. Ez az igényes háttér jó hátteret nyújt a helyben lévő öreg motorkerékpároknak a kiállítás időtartama alatt.

A vándorkiállítás színvonalas megszervezéséhez előre nyomtatott plakátokat és  meghívókat biztosítunk. 

Ingyenesen biztosítunk 20 darab B2 méretű (50 X 70 cm), nyomdai úton előállított plakátot.

Ingyenesen biztosítunk 30 db, nyomdai úton előállított meghívót.

További információ: 

Marótiné Koczur Györgyi
1/285-6608, 06-20/463-8833
maroti@marotikonyvker.hu

További vándorkiállításaink