Robogók és kismotorkerékpárok vándorkiállítás

Robogók és kismotorkerékpárok vándorkiállítás

A robogók népszerűsége ma is töretlen világszerte. A robogók technikatörténete pedig minden korosztályt érdekel.  A SYMA elemekre szerelt nagyméretű vásznakon lévő kiállítási anyagunk, amely feldolgozza az elmúlt 60 év technika történetét, mindenkit ámulatba ejt.

Tehát már csak egy lelkes szervező kell, aki összegyűjti a környéken közlekedő, ill. a garázsokban porosodó kismotorkerékpárokat, és keres egy biztonságos, fedett területet. Persze a biztos sikerhez ennél több kell. A kiállítási installáció körülbelül 50 méter hosszúságú.

Az elmúlt évek alatt számtalan hasznos tapasztalatot szereztünk a vándorkiállítások megszervezésében. Sok lelkes és lelkiismeretes  szervezővel találkoztunk, akik együtt dolgoztak velünk, hogy minden  rendezvény olyan színvonalú legyen, amire évek múlva is emlékeznek a látogatók. Egy ilyen kiállítás sikere nemcsak rajtunk múlik, hanem a rendezvény szervezőin, a motorkerékpárok tulajdonosain és persze a látogatókon is. Azért, hogy minél többen látogassák meg a kiállítást minden esetben biztosítunk nyomdai kivitelű, a kiállításra invitáló plakátokat és C5 méretű meghívókat is.

Ez a vándorkiállítás SYMA elemekre szerelt 50 darab, 700 X 1000 mm–es  színes tablóból és számos egyéb kiegészítő elemből áll. A tablókon a magyar motorkerékpár gyártás méltán híres múltját ismerhetjük meg a kezdetektől a gyártás befejezéséig. Ez az igényes háttér jó hátteret nyújt a helyben lévő öreg motorkerékpároknak a kiállítás időtartama alatt.

A vándorkiállítás színvonalas megszervezéséhez előre nyomtatott plakátokat és  meghívókat biztosítunk. 

Ingyenesen biztosítunk 20 darab B2 méretű (50 X 70 cm), nyomdai úton előállított plakátot.

Ingyenesen biztosítunk 30 db, nyomdai úton előállított meghívót.

További információ: 

Marótiné Koczur Györgyi
1/285-6608, 06-20/463-8833
maroti@marotikonyvker.hu

A kiállítás felépítéséhez feltétlenül szükségünk van segítő kezekre is. A kiállítás területének feltétlen tisztának, pormentesnek és zárhatónak kell lennie. A vándorkiállításon kiállított   díszletekhez és azok tartó elemeihez  csak cérnakesztyűvel nyúlunk.
A szállítást, építést  és  bontást is mi végezzük.

További vándorkiállításaink