Motortörténeti plakát- és reklám vándorkiállítás

Motortörténeti plakát- és reklám vándorkiállítás

Egy kiállítás megrendezése mindig nagyon izgalmas feladat. A technikai problémákon túl legizgalmasabb mégis az, hogy hogyan fogadják a látogatók a vándorkiállítást, mennyi időt töltenek a kiállításon és mi a kiállításról a véleményük, akarnak-e a kiállítás részesei lenni.

Kevés olyan hálás kiállítási téma van, mint a járműtechnika. A férfiak legtöbbjét érdekli a technika világa és kevés olyan magyar család van, akinek valamilyen módon nincs, vagy nem volt köze a motorkerékpárokhoz. A motorkerékpárokat pedig ma is és régen is ahhoz, hogy megvásárolják reklámozni kellett. Ebből a bőséges reklámanyagból gyűjtöttünk össze egy tekintélyes mennyiséget a látogatók nagy örömére.

Az elmúlt évek alatt számtalan hasznos tapasztalatot szereztünk a vándorkiállítások megszervezésében. Sok lelkes és lelkiismeretes  szervezővel találkoztunk, akik együtt dolgoztak velünk, hogy minden  rendezvény olyan színvonalú legyen, amire évek múlva is emlékeznek a látogatók. Egy ilyen kiállítás sikere nemcsak rajtunk múlik, hanem a rendezvény szervezőin, a motorkerékpárok tulajdonosain és persze a látogatókon is. Azért, hogy minél többen látogassák meg a kiállítást minden esetben biztosítunk nyomdai kivitelű, a kiállításra invitáló plakátokat és C5 méretű meghívókat is. A kiállítás közel 50 méter hosszúságú.

A vándorkiállítás színvonalas megszervezéséhez előre nyomtatott plakátokat és  meghívókat biztosítunk. 

Ingyenesen biztosítunk 20 darab B2 méretű (50 X 70 cm), nyomdai úton előállított plakátot.

Ingyenesen biztosítunk 30 db, nyomdai úton előállított meghívót.

További információ: 

Marótiné Koczur Györgyi
1/285-6608, 06-20/463-8833
maroti@marotikonyvker.hu

Ezen a kiállításon a festőállványoké a főszerep. A felállított festőállványokon most azonban nem festmények, hanem a régi idők plakátjai, reklámjai vannak a magyar, és a főleg kelet-európai motorkerékpárokról. A kiállítás sikere tovább fokozható, ha megkérjük a látogatókat, hogy a kiállítás napján a tulajdonukban lévő öreg járművekkel érkezzenek.

További vándorkiállításaink